Home Forums RedExp Themes Slider Revolution No sound on video

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Aleksandra Glisovic Cerovina 7 months, 3 weeks ago.

How would you rate the support you received?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

  • Author
    Posts
  • #24435

    Hello,

    I just install Revolution slider in Drupal 8 and import your exaple youtubehero.zip

    There is no sound on video. Also tray with some other video, but without success.

    Please help me to resolve this situation.

    Have a nice day,
    Aleksandra

  • #24471

    Viết Hiếu
    Keymaster

    https://developers.google.com/web/updates/2017/09/autoplay-policy-changes
    Chrome’s autoplay policies are simple:

    -Muted autoplay is always allowed.
    -Autoplay with sound is allowed if:
    +User has interacted with the domain (click, tap, etc.).
    +On desktop, the user’s Media Engagement Index threshold has been crossed, meaning the user has previously play video with sound.
    +On mobile, the user has added the site to his or her home screen.
    -Top frames can delegate autoplay permission to their iframes to allow autoplay with sound.

  • #24481

    Hello,
    Thank you for your answer, but I dont understand what I must do, to make slide with video and sound to play. I can see just video with no sound.

    I just import all the settings from your example and http://dino.radionicakrug.com/srl is the without sound. I put slider in Drupal block.

    I tried from Chromium, Firefox, from android…

    Please let me now if video with sound can be played in slider revolution 5.5.

    Thank you for your time,
    Aleksandra

You must be logged in to reply to this topic.